Een leerling die start op de Middelbare School is klaar voor een nieuwe wereld. Met die wetenschap is de brugklasser bereid om nieuwe studievaardigheden op te pakken. Deze extra impuls zorgt ervoor dat brugklassers zich een nieuwe leerstijl eigen kunnen maken die zowel op de korte termijn als de lange termijn zorgt voor een succesvolle schoolcarrière.

Huiswerkbegeleiding brugklas Doorn Driebergen

We beginnen de brugklasbegeleiding met het aanleren van agendabeheer, het inpakken van de schooltas en het overzicht creëren voor het maken en leren van huiswerk. Natuurlijk komt daarbij kijken hoe het lukt met het vinden van het juiste lokaal, hoe je gedrag de mening van de docent over jou beinvloedt en ook de sociale aspecten van een nieuwe klas houden onze studiecoaches in de gaten.

Veel vakken zijn nieuw waardoor er ook veel studievaardigheden worden aangesproken die  nog niet zijn ontwikkeld. Hoe werken al die verschillende boeken? Waar kun je vinden wat je nodig hebt om huiswerk te maken? Op welke verschillende manieren kun je leren voor een taal? Het zijn allemaal vragen die de studiecoaches graag beantwoorden.

Leerlingen die bij de start van het schooljaar beginnen in de huiswerkbegeleiding hebben de kans om vanaf het eerste moment te laten zien wat ze kunnen. Hierdoor bouwen onze studiecoaches met de leerlingen aan zelfvertrouwen en weten leerlingen wat ze kunnen en hoe ze zelf invloed hebben op hun succes.

Meld je hier aan