Referenties

“Een fijne plek waar ik met een goed gevoel mijn kind(eren) al jaren naartoe ‘stuur’”

Ik ervaar Het Studiehuys als een veilige plek waar onze kinderen hebben leren plannen, de stof van alle kanten hebben leren bekijken, hebben leren vooruit werken; kortom hebben leren ‘ leren’, werken en doorzetten.

Een plek waar ze, zonder al teveel tegenzin, naartoe gaan en waar ze met een gerust hart vandaan komen omdat het huiswerk af is! Hoe fijn is dat voor ouders en kinderen en hoe fijn is het als het kind op een bepaald moment klaar is om het zelf te doen en met al het geleerde op het Studiehuys zelfstandig het huiswerk aan kan. Ook daar stuurt het Studiehuys op aan; loslaten als het moment daar is. Dat geeft enorm veel vertrouwen aan mij als ouder en zeker ook aan het kind. Verder helpt het dat de lijntjes tussen het Studiehuys en de school heel kort zijn waardoor signalen van kinderen ook via een professioneel kanaal terecht kunnen komen waar ze horen.

Kortom een fijne plek waar ik met een goed gevoel mijn kind(eren) al jaren naartoe ‘stuur’.

Isabeth van Suchtelen-Mijnarends

“Het geeft ze rust en zelfvertrouwen”

Onze kinderen hebben studiebegeleiding bij het Studiehuys en dat bevalt zeer goed. Het geeft ze rust en zelfvertrouwen. Ze exploreren verschillende leermethodes en vinden zo uit wat hen het beste past. Ondanks de puberleeftijd lukt het (meestal) om goed vooruit te plannen. Als ouders vinden we het fijn dat we ze niet altijd hoeven te controleren en overhoren. Dat komt de sfeer thuis ten goede. Op de vraag of ze volgend jaar weer gebruik willen maken van het Studiehuys klinkt een volmondig ja. Hoewel de oudste (3e klas) twijfelt of ze overstapt naar een studieplek.  

Linda

”Met het steuntje in de rug van het Studiehuis en door zijn eigen inzet staat hij nu op overgaan“

Onze zoon die in Havo 3 zit werkt sinds begin van dit schooljaar bij het Studiehuis. Dit biedt hem structuur. Hij vind het er rustig, is blij met zijn eigen vaste werkplek en zegt dat hij geholpen is met het overhoren, ook over kleine dingen. Onze zoon vindt leren lastig. Hij heeft moeite zich te motiveren. Met het steuntje in de rug van het Studiehuis en door zijn eigen inzet heeft hij zich toch goed weten te redden en staat hij nu op overgaan.

Michiel van der Meer

“Mijn zoon voelde zich serieus genomen en veilig”

“Ik heb het als zeer bijzonder ervaren hoe jullie onze zoon geholpen hebben vanuit jullie deskundigheid op het gebied van de vakken en kennis over de manier waarop je je leerstof kunt eigen maken. Maar daarnaast wil ik jullie ook complimenten geven voor de pedagogische aanpak. We merkten aan onze zoon dat hij zich zeer serieus genomen voelde en veilig genoeg voelde om zich te laten begeleiden bij dingen waar hij niet sterk in is. We moesten vaak lachen dat hij jullie eerst op de hoogte bracht van cijfers en dan ons pas! Dat zegt toch veel. Kortom heel erg bedankt!”

Moeder van examenleerling

”In goede handen en prettig begeleid”

“Dank voor de uitgebreide mail laatst over onze dochter. Ze is bij jullie in goede handen en wordt prettig begeleid.”

Ouders van een 2e klasser in Driebergen

Kom in contact met Het Studiehuys!

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of het plannen van een intake-gesprek? Dan kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wanneer u voor informatie of het doen van mededelingen omtrent uw kind contact wilt opnemen kunt u hiervoor ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.