Bijles

Bijles bij Het Studiehuys Doorn

Als je het idee hebt dat je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken voor dat ene lastige vak. Of het blijkt tijdens de huiswerkbegeleiding dat je achterloopt op de lesstof. Dan kun je met een bijles de achterstanden voor een specifiek vak wegwerken en vervolgens kom jij het schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen van een vak waar je moeite mee hebt en je kunt uiteraard al je vragen stellen.

We bieden een 1-op-1 begeleiding die ervoor zorgt dat je tijdens een bijles alle aandacht krijgt die je nodig hebt. Bijles kan nodig zijn vanwege verschillende redenen. Is het enkel een gebrek aan inhoudelijke kennis, heb je meer moeite met het correct formuleren van je antwoord of is gestructureerd werken het probleem? We gaan er samen voor zorgen dat je het vak onder de knie krijgt.  

Bijles

Wat houdt bijles bij Het Studiehuys in?

Met bijles van Het Studiehuys maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je manier van werken en ga je uiteindelijk gemotiveerder naar school.

Je krijgt minimaal 1 uur per week één-op-één les van een hoogopgeleide bijlesdocent. Je krijgt heel gericht bijles in het vak waarin jij je wilt verbeteren. 

De bijlessen brengen wij op maandbasis per vooruitbetaling in rekening net als onze andere diensten. Wanneer uw kind om welke reden dan ook niet in staat is om de bijles te volgen dan vernemen wij dit graag 24 uur van te voren en dan kan deze bijles ingehaald worden op vaste daarvoor bedoelde tijdsblokken.

Kom in contact met Het Studiehuys!

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of het plannen van een intake-gesprek? Dan kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wanneer u voor informatie of het doen van mededelingen omtrent uw kind contact wilt opnemen kunt u hiervoor ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.