Wanneer bijles?

Als je het idee hebt dat je een extra steuntje in de rug kunt gebruiken voor dat ene lastige vak? Of je loopt achter op de lesstof? Wij zijn er voor je, om jou te ondersteunen op één van onze vestigingen in Doorn en Driebergen. Met een bijles kun je achterstanden voor een specifiek vak wegwerken en kom jij het schooljaar succesvol door. We helpen je met de onderdelen van een vak waar je moeite mee hebt en je kunt uiteraard al je vragen stellen

Studieplek Doorn Driebergen

Wat houdt bijles precies in?

Onafhankelijk van het niveau dat je als leerling volgt, met bijles van Het Studiehuys maak je een einde aan het gestress, creëer je rust in je hoofd en ga je gemotiveerder naar school.

Je krijgt minimaal 1 uur per week één-op-één les van een hoogopgeleide bijlesdocent. Je krijgt heel gericht bijles in het vak waarin jij je wilt verbeteren. Van wiskunde tot Nederlands – voor ieder vak hebben we een docent in huis.

Aan het begin van de bijles bespreken we je specifieke hulpvraag. Met extra uitleg, gerichte oefeningen en opgaven, helpen we je beter te worden in het vak waar je moeite mee hebt. Maar we kijken ook hoe je de stof leert en geven je tips om slimmer te leren.

Meld je hier aan