Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding bij Het Studiehuys Doorn

Huiswerkbegeleiding zien wij bij Het Studiehuys echt als een nuttig instrument om overzicht en vooral rust te creëren in je leven. 

Een belangrijk onderdeel hierbij is het structureren van je huiswerk. Dit doe je door te zorgen voor een goed overzicht op je maak- en leerwerk. Je studiecoach helpt je met het opstellen van een (week-)planner waarin de stof goed verdeeld is over je beschikbare tijd. Een goede planning brengt rust zodat je je kunt gaan richten op de inhoud van de stof.

Aan de hand van deze planner ga je dan zelf aan de slag. Dit gebeurt uiteraard onder de begeleiding van je studiecoach die voor een plezierige en rustige leeromgeving zorgt en je helpt bij vragen wanneer je de stof niet begrijpt. Mocht je inhoudelijk moeite hebben met een specifiek vak dan kan de begeleiding worden uitgebreid met een bijles in dit vak.

Dagelijks zal je studiecoach je maak- en leerwerk van die dag controleren en overhoren. 

Wanneer je na de huiswerkbegeleiding thuiskomt ben je ook daadwerkelijk vrij en heb je niet het gevoel dat je eigenlijk nog iets moet doen aan je huiswerk. Uiteindelijk hou je dus meer tijd over voor sport en ontspanning. Dit is ook de reden dat veel kinderen die op hoog- of topniveau hun sport bedrijven kiezen voor huiswerkbegeleiding bij Het Studiehuys.

We zien je graag bij Het Studiehuys!

Studiezaal

Huiswerkbegeleiding in 4 stappen

Kom in contact met Het Studiehuys!

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of het plannen van een intake-gesprek? Dan kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wanneer u voor informatie of het doen van mededelingen omtrent uw kind contact wilt opnemen kunt u hiervoor ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.