Studieplek Doorn

Studieplek bij Het Studiehuys

Studieplek is een persoonlijke werkplek in de prettige en motiverende omgeving van Het Studiehuys Doorn. 

Deze Studieplek is bedoeld voor goed zelfstandig werkende leerlingen, die behoefte hebben aan een rustige werkplek, waar zo min mogelijk afleiding is, maar waar je wel vragen kunt stellen en toezicht is.

Het Studiehuys zorgt met Studieplek voor de ideale werkplek waar je jezelf op eigen kracht kunt voorbereiden op je toetsen of je examens. En als het even niet wil lukken zijn onze studiecoaches er om je weer verder op weg te helpen. 

Wanneer deze zelfstandige vorm van studiebegeleiding toch aanleiding voor je is om deze te intensiveren naar huiswerkbegeleiding of er is vakinhoudelijke uitleg nodig in de vorm van bijles, dan is dit uiteraard op ieder moment mogelijk.

Studiezaal

Verschil met Huiswerkbegeleiding

Het werk van de leerlingen wordt bij een studieplek niet zoals bij huiswerkbegeleiding dagelijks gecontroleerd en nagekeken op juistheid. Leerlingen dragen zelf de verantwoordelijkheid voor de inschatting in hoeverre leerwerk voldoende is. De studiecoach helpt leerlingen bij deze inschatting en indien gewenst bij het maken van een planning, maar heeft geen zeggenschap over het moment dat de leerling het werk voldoende geleerd acht. De studiecoach richt zich bij Studieplek meer op het begeleiden van zelfstandigheid en het beantwoorden van vragen.

Kom in contact met Het Studiehuys!

Wilt u een afspraak maken voor een oriënterend gesprek of het plannen van een intake-gesprek? Dan kunt u ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Wanneer u voor informatie of het doen van mededelingen omtrent uw kind contact wilt opnemen kunt u hiervoor ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.