Mirjam Stuart

Mirjam studeerde Logopedie in Utrecht en specialiseerde zich daar in ADHD. Haar volwassen kinderen hebben allen de Middelbare School op het Revius volbracht. Ze werkt sinds 2012 bij het Studiehuys als studiecoach in Driebergen.

Gemma Beelaerts van Blokland

Gemma studeerde Rechten aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens is zij 16 jaar in Amsterdam als juriste werkzaam geweest op verschillende advocatenkantoren. Haar 3 volwassen kinderen hebben allen het tweetalig Gymnasium op het Revius Lyceum volbracht. Ze werkt sinds 2012 bij Het Studiehuys als studiecoach in Doorn.

Susanne Klaver

Susanne studeerde Pedagogiek aan de Universteit Utrecht. Susanne heeft haar Middelbare School achtereenvolgens op Revius Wijk en Revius Doorn gedaan. Ze werkt sinds 2015 bij het Studiehuys als studiecoach in Doorn

Caroline Swart-Wijffels

Caroline studeerde Engels en Geschiedenis van de Internationale Betrekkingen aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is zij werkzaam geweest binnen verschillende huiswerkinstituten. Dit inspireerde haar tot het oprichten van Het Studiehuys in 2011.