Huiswerkbegeleiding onderbouw Doorn Driebergen

In de tweede en derde klas wordt veel van leerlingen verwacht. De brugklas staat in het teken van wennen aan de Middelbare School. De tweede en derde klas gaan uit van studievaardigheden die passend zijn voor het niveau waar de leerling op zit.

Indien het een leerling niet lukt om te laten zien dat het niveau kloppend is,concludeert de school vaak dat dit niveau te hoog gegrepen is. Dat is echter zeker niet altijd het geval. Leerlingen kunnen vanwege allerlei oorzaken minder succesvol zijn dan hun capaciteiten doen verwachten. De puberteit slaat toe en ook het prioriteren van sport en sociale context ten opzichte van schoolwerk lukt niet altijd meer zo goed. Ook kan het voorkomen dat de opgedane studievaardigheden onvoldoende zijn terwijl hierin wel degelijk verbetering mogelijk is.

De huiswerkbegeleiding van het Studiehuys kan ervoor zorgen dat leerlingen op een intelligente manier hun belangen en de belangen voor school kunnen balanceren. Studievaardigheden verbeteren levert namelijk tijdsbesparing op waardoor leerlingen meer tijd hebben voor zaken die ze zelf belangrijk vinden.

Meld je hier aan